En samlet service- og vedligeholdelsespakke

Vi holder din produktion kørende

Hos Eltronic ved vi, hvor vigtigt det er, at din produktion kører, som den skal. Vi tilbyder derfor en bred vifte af service- og vedligeholdelsesopgaver for at hjælpe dig med at holde dit produktionsudstyr kørende.

Hvad vi tilbyder

Læs vores brochure

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde din produktion kørende

  

Vores ydelser

  Mekanisk service     PLC og automation       
  Elektrisk service     Energioptimering
  24/7 hotline     Bygningsinstallationer

 

Vi tilbyder 24/7 serviceaftaler

 

Vi har vores egen produktion af el-tavler

Har du brug for service eller reservedele?

Hvis du vil høre mere om, hvordan vores erfarne serviceteknikere kan hjælpe dig med at holde din produktion kørende, så kontakt mig endelig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Kontakt mig Reservedele

Morten Svendsen

Vice President

Vi løser alle typer af opgaver

- og vi gør det rigtigt første gang

Sikkerhed og kvalitet er af afgørende betydning for os

Vi uddanner løbende vores teknikere for at sikre, at de altid er up-to-date med alle regler og standarder. Det er din garanti for, at vi installerer alle løsninger korrekt og i henhold til forskrifterne.

Vi har erfaring fra mange industrier

Vores erfaring spænder bredt - fra den farmaceutiske industri til fødevarer og industriel enkeltstyks- og masseproduktion. Vi forstår de industrispecifikke problemer, der opstår, og vi ved, hvordan vi skal løse dem. 

Service in GMP environments

Serviceaftaler

Har du en enkelt eller to serviceopgaver, som du skal have løst nu og her, eller har du brug for en mere langsigtet løsning med en servicepartner, der kender din produktion ind og ud, så er du landet det rigtige sted.

Vi kan stille ressourcer til rådighed til specifikke projekter med kort varsel, eller vi kan tilbyde et mere langsigtet partnerskab med en eller flere teknikere, som har et grundigt kendskab til dine produktionsprocesser og -udstyr.