Open positions

Would you like to start a new career at Eltronic?

At Eltronic, our employees are our most important asset. We offer an innovative and inspiring environment characterized by openness and freedom with responsibility. Safety and quality are part of our DNA - both when it comes to our projects and our employees.

Projektleder

Som Eltronics nye projektleder skal du arbejde i tæt samarbejde med vores industielle kunder. Du skal fungere som deres tekniske sparringspartner og være med til at forme deres produktionsløsninger bl.a. inden for Industri 4.0.

Ansøgningsfrist er d. 15. marts

Project Manager

Som Project Manager hos Eltronic Wind Solution indgår du i et professionelt udviklingsteam, der er med til at forme fremtidens udstyr til vindmølleindustrien.

Du bliver ansvarlig for udfordrende udviklingsprojekter og er dermed med til at sætte et markant præg og et funktionelt fingeraftryk på løsningerne til vores kunder - lige fra den indledende idéfase til det færdige resultat.

Ansøgningsfrist er d. 15. marts 2019

Mechanical Lead Engineer

Vi har travlt og derfor leder vi efter en erfaren kollega med viden indenfor mekaniske konstruktioner.

Ansøgningsfrist er d. 15. marts 2019

Mechanical Lead Engineer

Heavy Industries

Som Mechanical Lead Engineer hos Eltronic indgår du i et professionelt udviklingsteam, der bl.a. er med til at forme fremtidens løfte- og transportudstyr til vindmølleindustrien.

Ansøgningsfrist er d. 15. marts 2019

Elektriker

Stillingen som elektriker hos Eltronic Industrial Service & Assembly består af at løse små og store planlagte og akutte opgaver hos vores primært industrielle kunder.

Klik ind på stillingsannoncen og læs mere og se vores inspirerende video for netop denne stilling.

Ansøgningsfristen er d. 26. februar 2019.

Softwareingeniør

Er du en dygtig og erfaren softwareingeniør med mod på både produktudvikling og projekter? Til vores forretningsenhed Data Intelligence søger vi lige nu en ny kollega til et indgå i vores softwaregruppe. Du har gerne erfaring med følgende:

  • .Net C#
  • .Net VB
  • MS SQL
  • Kendskab til SW-arkitekturen MVVM
  • Forståelse for hardware og udvikling af interfaces til OPC og PLC (fx Beckhoff)

Ansøgningsfristen er den 28. februar 2019

Want to know more about working at Eltronic?

Please contact me, if you have any questions about our open positions or what we are able to offer you here at Eltronic. I look forward to talking to you!


Contact me

Annemette Sønderskov

HR Partner