Open positions

Would you like to start a new career at Eltronic?

At Eltronic, our employees are our most important asset. We offer an innovative and inspiring environment characterized by openness and freedom with responsibility. Safety and quality are part of our DNA - both when it comes to our projects and our employees.

Servicetekniker til planlagte og akutte opgaver

Vi søger en dygtig elektriker med erfaring fra industrien, som ønsker at indgå i et professionelt team af engarede kolleger. Vi har en uformel arbejdstone med plads til gode råd og velsmurte jokes. Du sætter lige som os en ære i at udføre dit arbejde ordentligt og forlader først en opgave, når den rigtige løsning er fundet.

Elektriker Eltronic

Automationsingeniør med rejseerfaring

Vi leder efter en maskinmester eller ingeniør med rejseerfaring, der kan være med til at sætte standarden for automationsløsninger i fremtidens udstyr til vindmølleindustrien?

Du får fast base i vores flotte videnshus i Hedensted, men der må forventes rejseaktivitet i forbindelse med projekter for udenlandske kunder samt Eltronic afdelingerne i Hull, UK og Shanghai, Kina.

Eltronic Windturbine

Team Lead Automation

Kan du se dig selv i rollen som Team Lead for et mindre team i divisionen Eltronic Wind Solutions og samtidig sætte standarden for automationsløsninger i fremtidens udstyr til vindmølleindustrien?

Som Team Lead Automation hos Eltronic Wind Solution får du ansvaret for at opbygge og vedligeholde et fagligt stærkt team, sætte standarden for automationsløsninger, samt kvalitetssikre og reviewe løsningerne som leveres til vores kunder.

Eltronic Wind Solutions

Tekniker til automationsservice

Ønsker du en hverdag med spændende og udfordrende opgaver inden for PLC, HMI og robotudstyr samt fejlfinding og service på automationsanlæg?

Vi søger en tekniker til serviceopgaver og mindre projekter til vores automationsserviceteam.

Elektriker Eltronic

Working with wind

Eltronic Wind Solutions

Would you like to contribute to the development of tomorrow's solutions for the wind turbine industry. At Eltronic Wind Solutions, we are always looking for new talents to join our team.

Working with marine

Eltronic FuelTech

Would you like to help design and install innovative solutions for the marine industry enabling ships to run on alternative fuels? At Eltronic FuelTech, we are always looking for talented and innovative colleagues.

Apply for an exciting internship in production, wind or marine

Automationsingeniør til praktik forår 2018

Et praktikophold i vores afdeling IT & Automation giver dig et blik ind i automationsverdenen i produktion, fødevarer og den farmaceutiske industri.

Du kommer omkring mange forskellige opgaver såsom funktionsspecifikationer, softwarearkitektur og MES-løsninger.

Produktion

Praktik i embedded software i foråret 2018

Opbygning af  datastrukturer, analyse af Big Data og realtidsprogrammering er bare nogle af de arbejdsområder, du stifter bekendtskab med som praktikant i afdelingen Data Intelligence.

Afdelingen arbejder med embedded software og løsninger til intelligent dataanvendelse.

Maskiningeniør til praktik i foråret 2018

Kom i dybden med den maritime industri og gasindustrien som maskiningeniørpraktikant i afdelingen FuelTech.

Du kommer eksempelvis omkring opgaver som konceptudvikling, simuleringer og beregninger af mekaniske konstruktioner.

Praktik som softwareingeniør i foråret 2018

Er C#, .NET, MS SQL Server og MS Reporting Services sød musik i dine ører? Og kan du se dig selv som praktikant i en softwareafdeling, der arbejder i områder som industri 4.0, OEE, Big Data og MES.

Du kommer til at indgå i en afdeling med plads til både høje humør og dyb seriøsitet.

 

Maskiningeniør til praktik i foråret 2018

Har du nogensinde overvejet, hvordan vindmøller bygges og installeres på land og åbent hav? Omsæt din undren til innovative løsninger til at producere, transportere, installere og servicere vindmøllekomponenter til hele verden.

Et praktikophold i afdelingen Wind Solutions fører dig omkring opgaver som konceptudvikling, detaljeret design, beregninger og dokumentation.

Want to know more about working at Eltronic?

Please contact me, if you have any questions about our open positions or what we are able to offer you here at Eltronic. I look forward to talking to you!


Contact me

Annemette Sønderskov

HR Partner