Open positions

Would you like to start a new career at Eltronic?

At Eltronic, our employees are our most important asset. We offer an innovative and inspiring environment characterized by openness and freedom with responsibility. Safety and quality are part of our DNA - both when it comes to our projects and our employees.

ELEKTRIKER

Stillingen som elektriker hos Eltronic Industrial Service & Assembly består af at løse små og store planlagte og akutte opgaver hos vores primært industrielle kunder.

Ansøgningsfristen er d. 10. maj 2019.

Studiemedhjælper & Praktikant

Global Business Engineer

Hos Eltronic i Hedensted er vi max. fokuserede på bæredygtighed og grøn energi, og har indgået et projektsamarbejde med FN & Deloitte med fokus på at inddrage Industri 4.0 i Verdensmålene.

Til projektsamarbejdet søger vi en studiemedhjælper og praktikant.

Ansøgningsfristen er d. 23. april 2019.

Praktikant Maskinmester

Hos Eltronic Wind Solution er vi på udkig efter en dedikeret maskinmesterpraktikant, der kan f.eks. kan hjælpe vores Service Managers med risikovurderinger, test og vedligehold af vindmøllekomponenterne samt kontinuerligt arbejde med optimering og problemløsning.

Ansøgningsfristen er d. 23. april 2019.

Praktikant IT & Automation

Eltronic IT & Automation er på udkig efter en dedikeret praktikant, der brænder for innovation, digitalisering og Industri 4.0, og som skal medvirke til at fremtidssikre kundernes produktion i store og yderst spændende projekter.

Ansøgningsfristen er d. 23. april 2019.

Praktikant Maskiningeniør Wind Solutions

Vi er på udkig efter en dedikeret maskiningeniør praktikant til vores Wind Solutions afdeling, hvor vi udvikler innovativt transport- og løfteudstyr til vindmølleindustrien.

Ansøgningsfristen er d. 23. april 2019.

Praktikant Maskiningeniør Production Technology

Vi er på udkig efter en dedikeret maskiningeniør praktikant til vores Production Technology afdeling, hvor vi udvikler fremtidens produktionsudstyr til bl.a. vindmølleindustrien.

Ansøgningsfristen er d. 23. april 2019.

Softwarepraktikant Efterår 2019

Vi søger en softwareingeniør til en praktikstilling i vores afdeling, Data Intelligence, der arbejder indenfor områder som Industri 4.0, Big Data, OEE, Predictive Maintenance mv. I din praktikperiode kommer du til at arbejde med software til vores 'Data Intelligence Analysis Platform' DIAP®. Læs mere her: www.diap.online

Ansøgningsfristen er d. 23. april 2019.

Want to know more about working at Eltronic?

Please contact me, if you have any questions about our open positions or what we are able to offer you here at Eltronic. I look forward to talking to you!


Contact me

Annemette Sønderskov

HR Partner