Open positions

Would you like to start a new career at Eltronic?

At Eltronic, our employees are our most important asset. We offer an innovative and inspiring environment characterized by openness and freedom with responsibility. Safety and quality are part of our DNA - both when it comes to our projects and our employees.

Marketingkoordinator

Vi søger en skarp forretningsorienteret marketingprofil, der arbejder passioneret, skaber fornyelse og brænder for succes.

Technical Purchaser FuelTech

Forretningsorienteret profil med teknisk flair, der er skarp til at opbygge relationer og skabe et professionelt netværk af samarbejdspartnere søges.

Praktikant Maskinmester Wind Solutions

Wind Solutions udvikler innovative løsninger til at producere, transportere, installere og servicere vindmøllekomponenter. Vi er en division i stærk vækst, og vi har netop åbnet afdelinger i UK og Kina.

Du bliver en del af et team af engagerede og kompetente ingeniører, maskinmestre, teknikere m.v., hvor du vil være med til at udvikle fremtidens løsninger til vindmølleindustrien.

Ansøgningsfrist d. 31. oktober 2018

Praktikant Maskiningeniør Wind Solutions

Hos Eltronic Wind Solution er vi på udkig efter en praktikant, der f.eks. brænder for konceptudvikling, detaljeret design eller beregninger.

Et eksempel på en opgave kunne være design og udvikling af et løfteåg til installation af vindmøllevinger offshore.

Lyder det interessant hører vi meget gerne fra dig.

Ansøgningsfrist d. 31. oktober 2018

Praktikant Maskiningeniør    FuelTech

Læser du til maskiningeniør og skal i praktik i foråret 2019?

Så har du nu muligheden for at blive en del af et team af engagerede og kompetence maskiningeniører, maskinmestre og andre teknisk interesserede kollegaer, hvor du vil være med til at udvikle bæredygtige løsninger til vores kunder i ind- og udland.

Ansøgningsfrist d. 31. oktober 2018

Praktikant Softwareingeniør     

Vores Data Intelligence afdeling søger lige nu en softwareingeniør praktikant til foråret 2019. I vores softwareteam, som består af en gruppe engagerede og kompetente udviklere, arbejder vi med teknologier som C#, .NET, MS SQL Server, MS Reporting Services mm.

Så kan du arbejde selvstændigt og besidder det tekniske overblik, der kræves for at løse softwareopgaver hører vi meget gerne fra dig.

Ansøgningsfrist d. 31. oktober 2018

Praktikant Produktionsteknolog FuelTech

FuelTech er på udkig efter en praktikant, der kan understøtte afdelingen Operations med forbedringer og optimering på tværs af værdikæden.

Vi forestiller os, at du studerer produktionsteknolog, produktionsingeniør eller produktudvikling og teknisk integration. Vigtigst er, at du har lyst og mod på få brugt din teoretiske viden samtidig med, at du får en masse praktisk erfaring fra en yderst spændende branche.

Ansøgningsfrist d. 31. oktober 2018

 

Want to know more about working at Eltronic?

Please contact me, if you have any questions about our open positions or what we are able to offer you here at Eltronic. I look forward to talking to you!


Contact me

Annemette Sønderskov

HR Partner