Open positions

Would you like to start a new career at Eltronic?

At Eltronic, our employees are our most important asset. We offer an innovative and inspiring environment characterized by openness and freedom with responsibility. Safety and quality are part of our DNA - both when it comes to our projects and our employees.

Elektriker - Århus

Har du lyst til at bidrage til videreudviklingen af Eltronics afdeling i Århus og samtidig udvikle dine egne faglige kompetencer? Vi søger lige nu en all-round industrielektriker til Eltronics Industrial Service & Assembly afdeling i Århus

Din primære arbejdsopgaver bliver:

 • Service & vedligehold
 • Fejlfinding
 • Hardwaremontage af nyt udstyr
 • Automation
 • Netværk
 • Test & idriftsættelse af nye anlæg

Ansøgningsfrist er 6. februar 2019

Regional Channel Sales Manager

I afdelingen, Data Intelligence, søger vi en relationsskabende og troværdig salgsprofil, der har lysten og evnerne til at opbygge et professionelt distributørnetværk til branchens førende industri 4.0 platform, DIAP ®. 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Udvikle og drive salgsfunktionen i Østdanmark & Sverige
 • Support & Motivation af forhandlere og agenter
 • Ansvarlig for salgsbudget
 • Planlægge og gennemføre salgsaktiviteter, herunder messer og salgsbesøg
 • Opsamle trends fra markederne til produktudvikling

Ansøgningsfrist er 31. januar 2019

Order Handler

Eltronic savner en alsidig medarbejder, der brænder for opgaver indenfor Supply Chain.

Ansøgningsfrist er d. 20. januar 2019

Mechanical Lead Engineer

Heavy Industries

Som Mechanical Lead Engineer hos Eltronic indgår du i et professionelt udviklingsteam, der bl.a. er med til at forme fremtidens løfte- og transportudstyr til vindmølleindustrien.

Ansøgningsfrist er d. 20. januar 2019

Produktions IT - Projektleder

Vi søge en IT-Projektleder, der vil være med til at fremtidssikre kundernes produktion i store og yderst spændende projekter - både nationalt og internationalt.

Som IT-projektleder vil du arbejde efter Eltronic's projektmodel tilpasset de enkelte kunder. Du vil arbejde med at afdække de forskellige interessenters behov, herunder bidrage til udarbejdelsen af business cases og præcise kalkuler for vores kunder.

Ansøgningsfrist er d. 12 januar 2019

 

IT supporter elev

Har du grundforløbet inden for Data/IT, og har du lyst til at lære meget mere i en dynamisk organisation, hvor professionelle kompetencer, udvikling og teamwork er nøgleord?

Så er du muligvis vores nye IT supporter elev.

Ansøgningsfrist er d. 10 januar 2019

Strategisk indkøber

Har du erfaring med indkøb af tekniske komponenter, og kan du arbejde med udvælgelse og fastholdelse af leverandører på et strategisk niveau, så læs med her.

Eltronic Wind Solutions er i vækst, og vi søger derfor en strategisk indkøber, som kan hjælpe os med at fastholde og udvide vores netværk af samarbejdspartnere.

Ansøgningsfrist er d. 17 januar 2019

Beregningsspecialist

Er du maskiningeniør, eller har du en lignende teknisk baggrund, og vil du gerne arbejde med beregning af stålkonstruktioner, så er det muligvis dig, vi søger.

Eltronic Wind Solutions er i vækst, og vi ønsker at udvide vores egen produktportefølje. Vi søger derfor en beregningsspecialist, som meget gerne har erfaring med Ansys og indsigt i forskellige fremstillingsprocesser.

Ansøgningsfrist er d. 12 januar 2019

Mechanical Lead Engineer

Vi har travlt og derfor leder vi efter en erfaren kollega med viden indenfor mekaniske konstruktioner.

Ansøgningsfrist er d. 20 januar 2019

Want to know more about working at Eltronic?

Please contact me, if you have any questions about our open positions or what we are able to offer you here at Eltronic. I look forward to talking to you!


Contact me

Annemette Sønderskov

HR Partner